Uw zoekacties: Beeld en geluid
Beeld en geluid
beacon
39.985  zoekresultaten
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
192 Herdenkingsbord Joodse kinderen, 2022-09-21
Datering:
2022-09-21
Beschrijving monument:
Op de afbeelding spelen Gretha (Greetje) en Jacob (Jaap) Cohen op het voormalige schoolplein van de bewaarschool aan de Anemoonstraat samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Het schoolplein van toen is inmiddels bekend als Hyacinttuin. De muurtjes van de zandbak zijn nu de muurtjes van plantenvakken. Met het herdenkingsbord worden ze teruggebracht naar de plaats waar zij speelden met hun klasgenootjes. Greetje en Jaap zijn gedeporteerd en vermoord in Auschwitz in 1942.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Joodse oorlogsslachtoffers
Datum onthulling:
2022-09-17
Onthuld door:
Zanen, J.H.C. van
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Anemoonstraat 25  
Toon op kaart Toon op kaart
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
171 Gedenkteken bombardementen Loosduinen, 2021-05-11
Datering:
2021-05-11
Beschrijving monument:
Loosduinen werd in de eerste weken van februari 1945 zwaar getroffen. Omdat de geallieerden hadden aangenomen dat de Duitse bezetter de garage en werkplaats van de Westlandse Stoomtram Maatschappij (W.S.M.) aan de Stationsweg (thans Lippe-Biesterfeldweg) te Loosduinen gebruikte voor het maken van vloeibare zuurstof voor de aandrijving van V2-raketten, vond op 3 februari een eerste bomaanval op dit complex plaats. In twee aanvalsgolven – om 10.40 uur en 15.35 uur – deden grote eskaders van respectievelijk veertien en circa tien vliegtuigen een aanval.

De vliegtuigen wierpen vierenvijftig bommen af die vooral naast het doel terechtkwamen. Op het W.S.M.-emplacement vielen vijf bommen die vijftig meter rails vernielden. In de naastgelegen woongebieden werden twee huizen – Burgemeester Hovylaan 83 en Quarlesstraat 1 – totaal verwoest en twee – Viandenstraat 17 en 19 – zwaar beschadigd. De meeste bommen vielen in tuinen langs de Houtweg. Op het naast het W.S.M.-complex gelegen terrein van de Loosduinse Groenteveiling werden vier pakhuizen totaal vernield. Daar vielen de meeste van de slachtoffers. Bij dit bombardement vielen zes doden, zeven zwaar- en zes lichtgewonden.

Ontwerper:
Heukelom, Sander van
Herdachte groep of gebeurtenis:
Bombardementsslachtoffers
Datum onthulling:
2021-05-04
Onthuld door:
Bredemeijer, Hilbert
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Quarlesstraat 1  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Toon op kaart Toon op kaart
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
81 Herdenkingsbordjes Bezuidenhout, 2021-05-20
Datering:
2021-05-20
Beschrijving monument:
Bezuidenhout, afgebeelde herdenkingsbordje van kunststof hangt in de Abraham Patrasstraat, op de zijgevel van het woonhuis Van Imhoffstraat 14.

Jurriaan Wouters is initiatiefnemer van het project dat in 2021 is gestart. Hij wil een gedenkbordje voor alle mensen afkomstig uit het Bezuidenhout die door oorlogsgeweld sinds 1940 zijn omgekomen.
Ontwerper:
Wouters, Jurriaan
Herdachte groep of gebeurtenis:
slachtoffers oorlogsgeweld
Datum onthulling:
2021-00-00
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Van Imhoffstraat 14  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Bronverwijzing:
Website Dodenboekbezuidenhout.nl
Toon op kaart Toon op kaart
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Datering:
27-12-2020
identificatienummer:
DB0006
Beschrijving:
De documentaire 'Kerstbomen rausen' gaat over de kerstbomenjacht in Den Haag.

Den Haag kent een jaren lange traditie als het gaat om de kerstbomenjacht en het organiseren van vreugdevuren rondom de jaarwisseling. De eerste kerstbomen werden verbrand vanaf de jaren '50. In de jaren '80 gingen niet alleen kerstbomen op het vuur, maar ook autobanden, matrassen, meubilair en alles wat maar los en vast zat in de wijk. Er ontstond een heuse strijd tussen de Haagse wijken onderling. Al ver voor kerst begon men al met het verzamelen van de kerstbomen. Deze werden opgeslagen in schuurtjes, kelders en achtertuinen. Het was een sport om elkaars kerstbomen te stelen.

Begin jaren '90 begon de gemeente met georganiseerde vreugdevuren waarvoor zandplaten op de kruisingen werden gestort en de brandstapels niet meer dan kerstbomen en pallets mochten bevatten. Ook de omvang werd gecontroleerd door aanwezige wijkagenten. 10 jaar later werd de weg ingeslagen om de traditie af te bouwen en jaarlijks vreugdevuren die uit de hand liepen het jaar erop definitief te verbieden. Tegenwoordig kent Den Haag nog maar 2 vreugdevuren (Duindorp en Scheveningen) en is de jacht en het 'rausen' voorgoed geschiedenis.

Documentairemaakster Anita Janssen: “Ik groeide op in de Schilderswijk en in de dagen tussen kerst en oud en nieuw begonnen de jongens uit de buurt kerstbomen te rausen. Gewapend met stokken en fietskettingen gingen ze bloedserieus andere wijken te lijf om zoveel mogelijk kerstbomen, autobanden en oude meuk te verzamelen. Op Oudjaarsavond zorgde dat voor enorme vuren op iedere hoek van de straat.”

Het beeldmateriaal in deze documentaire is afkomstig van particulieren, Lokatel en het You Tube kanaal Haagse kerstbomenjacht. Geïnterviewden:
- Patrick Rijkers, duivenmelker
- Ben Tichem, wijkbeheerder en woningbouwvereniging
- Danny Steen, chauffeur
- Pierre Heijnen, oud-wethouder sociale zaken
- Bep van Zanten, verpleegkundige
- Guus Vink, productbeheerder overheid
- Rachid Kadrouch, theater De Vaillant
- Ruub Petow, voormalig bureauchef politie
- Paul van den Houdt, cv onderhoudsmonteur
- Jos van Leeuwen, fotograaf sinds 1965
- John Martienus, grafisch medewerker
- Jeanette Oude-Nijhuis, gepensioneerd

Rechten: Omroep West
Kleur/zwart-wit:
kleur
Digitaal systeem:
MP4
Geluid:
geluid
Taal:
Nederlands
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
175 Anne Frankboom Vredespaleis, 2021-01-23
Datering:
2021-01-23
Beschrijving monument:
Anne Frank beschreef in haar dagboek een witte paardenkastanje. Vanuit het achterhuis in Amsterdam waar zij zat ondergedoken was de boom, samen met een streepje lucht en enkele vogels, haar enige zicht op de buitenwereld. Tot 23 augustus 2010 stond de kastanje op het binnenterrein van de panden aan de Prinsengracht, Leliegracht, Keizersgracht en Westermarkt.

Op deze dag is de boom omgewaaid. Zaailingen van de boom worden nu overal op de wereld geplant. De Anne Frank Stichting had met toestemming van de eigenaar kastanjes laten rapen, opkweken en verspreiden. Onder andere in de gemeentekwekerij van Den Haag. Hierdoor kunnen inmiddels grote bomen geplant worden. In Den Haag zijn bomen geplant bij de synagoge van de Liberaal Joodse Gemeente in Den Haag, de Anne Frankschool aan de Beresteinlaan 267, de stadsboerderij Landzigt in Leidschenveen, bij de Nutsschool aan de Laan van Poot in Den Haag en in 2020 bij het Vredespaleis.

De verspreiding van de stekken van de Anne Frankboom is een initiatief van de Anne Frank Stichting.

Rubbingh was betrokken bij het rapen en stekken van de nakomelingen van de oorspronkelijke witte paardenkastanje in Amsterdam.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Joodse oorlogsslachtoffers
Datum onthulling:
2020-12-11
Onthuld door:
Bredemeijer, Hilbert; Rubbingh, Trudy
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Carnegieplein  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
186 Monument slachtoffers Strijd om Ypenburg, 2020-05-26
Datering:
2020-05-26
Beschrijving monument:
Het monument, op de oude begraafplaats van Rijswijk aan de Sir Winston Churchilllaan 233, voor de slachtoffers van de strijd om Ypenburg in de Meidagen van 1940 bestaat uit een rechthoekig plein met aan de westzijde het eigenlijke Ypenburg monument. De andere zijde (oostzijde) vormt één geheel maar is ter herinnering aan de fusillering van verzetslieden aan ’t Haantje op 7 oktober 1944.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Slachtoffers strijd om Ypenburg
Nieuw adres:
-  
Fotograaf:
Koot, Hans
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Bronverwijzing:
Website Nationaal Comité 4 en 5 mei|Website Traces of War
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
93 Bevrijdingsmonument De Savornin Lohmanplein, 2020-05-21
Datering:
2020-05-21
Beschrijving monument:
Willem Post en Michel Rogier hebben het initiatief genomen voor een monument dat herinnert aan de grote bevrijdingsoptocht op 21 mei 1945. Het Haags Gemeentearchief heeft de informatie over de gebeurtenissen aangeleverd.

Een hoogtepunt van alle bevrijdingsfeesten was de bevrijdings- of overwinningsparade van maandag 21 mei 1945. Onder grote publieke belangstelling paradeerden eenheden van het First Canadian Army begeleid door eenentwintig militaire muziekkorpsen (vijf Brass Bands en zestien Pipe Bands), tanks en pantserwagens in de stromende regen over de Laan van Meerdervoort naar het De Savornin Lohmanplein. Vliegtuigen van de Royal Air Force vlogen over. Op het plein namen onder anderen prins Bernhard, de Canadese generaals H.D.G. Crerar en C. Foulkes, de Poolse generaal S. Maczek en burgemeester De Monchy en zijn echtgenote de parade af.

Het is de bedoeling jaarlijks de bloemperken in de vormen en kleuren van de Nederlandse en de Canadese vlag te laten terugkeren. Bij de plaquette is een maple |(esdoorn) geplant om de Canadese bevrijders van Den Haag te eren. De uitvoering van de plaquette is gedaan door steenhouwerij De Gedenkgroep in Wateringen. Ontwerp van de bloemperken is van Wervelingen Groenproviders.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Bevrijding Den Haag
Datum onthulling:
2020-05-21
Onthuld door:
Post, Willem; Rogier, Michel
Nieuw adres:
's-Gravenhage, De Savornin Lohmanplein  
Vervaardiger:
Gedenkgroep, Steenhouwerij De
Wervelingen Groenproviders
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001324388 Groot Hertoginnelaan, kruising met de Conradkade en Suezkade, 13-02-2020
Datering:
13-02-2020
identificatienummer:
HGA001324388
Beschrijving:
Groot Hertoginnelaan, kruising met de Conradkade en Suezkade
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Straatnaam:
Groot Hertoginnelaan; 03; Suezkd.-Beeklaan (nrs. 171-261 en 208-282)|Groot Hertoginnelaan; 02; Koningin Emmakd.-Conradkd. (nrs. 41-169A en 68-206)|Groot Hertoginnelaan
Downloadbaar:
Ja
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001324387 Dunklerstraat tussen 2e Schuytstraat en Conradkade, 13-02-2020
Datering:
13-02-2020
identificatienummer:
HGA001324387
Beschrijving:
Dunklerstraat tussen 2e Schuytstraat en Conradkade
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Straatnaam:
Conradkade
Downloadbaar:
Ja
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001324386 Conradkade hoek Dunklerstraat, 13-02-2020
Datering:
13-02-2020
identificatienummer:
HGA001324386
Beschrijving:
Conradkade hoek Dunklerstraat
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Straatnaam:
Conradkade
Downloadbaar:
Ja
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001324385 Lübeckstraat tussen 2e Sweelinckstraat en Conradkade. Links praktijkschool de Poort, 13-02-2020
Datering:
13-02-2020
identificatienummer:
HGA001324385
Beschrijving:
Lübeckstraat tussen 2e Sweelinckstraat en Conradkade. Links praktijkschool de Poort
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Straatnaam:
Lübeckstraat
Downloadbaar:
Ja
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001324384 Stadhouderslaan 54-76, 13-02-2020
Datering:
13-02-2020
identificatienummer:
HGA001324384
Beschrijving:
Stadhouderslaan 54-76
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Straatnaam:
Stadhouderslaan; 01; algemeen|Stadhouderslaan
Downloadbaar:
Ja
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001324383 Groot Hertoginnelaan gezien van de hoek met de Stadhouderslaan (rechts) richting Conradkade, 13-02-2020
Datering:
13-02-2020
identificatienummer:
HGA001324383
Beschrijving:
Groot Hertoginnelaan gezien van de hoek met de Stadhouderslaan (rechts) richting Conradkade
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Straatnaam:
Groot Hertoginnelaan; 02; Koningin Emmakd.-Conradkd. (nrs. 41-169A en 68-206)|Groot Hertoginnelaan
Downloadbaar:
Ja
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
113 Monument slachtoffers bombardementen op Loosduinen, 2020-02-15
Datering:
2020-02-15
Beschrijving monument:
Het monument is op de muur van het voormalige kantoor van de Westlandse Stoomtram Maatschappij (WSM)geplaatst ter nagedachtenis aan de achttien slachtoffers die vielen tijdens de geallieerde bombardementen op het WSM-complex op 3, 8 en 9 februari 1945.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Bombardementsslachtoffers
Datum onthulling:
2020-02-08
Onthuld door:
Bredemeijer, Hilbert; Tinebra, Franka
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Loosduinse Hoofdstraat 62  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Toon op kaart Toon op kaart
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
89 Miniatuurmonumenten Madurodam, 2019-08-13
Datering:
2019-08-13
Beschrijving monument:
In de miniatuurstad zijn alle gebouwen, personen en monumenten in een schaal van 1:25 nagebouwd. In Madurodam bevindt zich ook een aantal Nederlandse oorlogsmonumenten:

- Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam: op 4 mei 1956 onthuld ter nagedachtenis aan de Nederlandse oorlogsslachtoffers
- De Dokwerker: monument in Amsterdam, in 1951 onthuld ter herdenking van de febrauaristaking van 25 februari 1941, als protest tegen de vervolging van Joden
- standbeeld Wilhelmina: monument in Den Haag, in 1968 opgericht als symbool voor het verzet
- Indisch monument in Den Haag, in 1988 opgericht ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Japanse bezetting in Nederlands-Indië
Herdachte groep of gebeurtenis:
Algemeen oorlogsslachtoffers
Onthuld door:
Onbekend
Nieuw adres:
's-Gravenhage, George Maduroplein 1  
Fotograaf:
Madurodam
Bontebal, Marco (Monument op de Dam)
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Bronverwijzing:
Website Nationaal Comité 4 en 5 mei
Toon op kaart Toon op kaart Bestanden Bestanden
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Kaart
2197H8 dig. 2197
identificatienummer:
dig. 2197
Beschrijving:
H8
Is onderdeel van:
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Kaart
2197G8 dig. 2197
identificatienummer:
dig. 2197
Beschrijving:
G8
Is onderdeel van:
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
6 Miniatuurmonument Indisch Monument, 2021-10-15
Datering:
2021-10-15
Beschrijving monument:
Het Indisch monument is in 1988 opgericht ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Japanse bezetting van voormalig Nederlands-Indië (1941-1945). Onder deze slachtoffers bevonden zich Nederlandse burgers en militairen, maar ook Indonesische dwangarbeiders. Dat voor dit monument de keus op Den Haag viel, is geen toeval. Den Haag is niet alleen regeringsstad maar ook bij uitstek een stad van Indiëgangers en repatrianten. Jaarlijks vindt op de herdenkingsdag van de Japanse capitulatie bij dit monument een herdenking plaats. Deze minatuur-uitvoering staat bij Museum Sophiahof.
Ontwerper:
Dankowa, Jaroslawa
Herdachte groep of gebeurtenis:
Slachtoffers Japanse bezetting
Datum onthulling:
2019-00-00
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Sophialaan 10  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Toon op kaart Toon op kaart Bestanden Bestanden
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
63 Monument ter herinnering aan de slag om vliegveld Ypenburg, 2018-05-10
Datering:
2018-05-10
Beschrijving monument:
Enkele tientallen straten zijn in de wijk Ypenburg vernoemd naar militairen die op 10 mei 1940 in de strijd om vliegveld Ypenburg het leven lieten. Op de foto een neergeschoten Heinkel op Ypenburg.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Gesneuvelde militairen
Onthuld door:
Onbekend
Nieuw adres:
-  
Oud adres:
-  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Bronverwijzing:
Straatnamendatabase Haags Gemeentearchief
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
104 Plaquette voor Ru Paré, 2018-05-04
Datering:
2018-05-04
Beschrijving monument:
De kunstenares Ru Paré (Zus of tante Zus) (1896-1972) was in de Tweede Wereldoorlog actief in het verzet en redde vele Joodse kinderen van deportatie. Zij wist via haar culturele netwerk vele onderduikadressen te vinden in Den Haag en elders in Nederland. Rijdend op haar Fongers fiets met schilderskist achterop wekte de kunstenares geen argwaan. Zo bracht ze kinderen onopgemerkt naar veilige locaties en smokkelde ze bonkaarten, geld, kleding en speelgoed naar hen toe. Uiteindelijk zou ze onder de schuilnaam ‘tante Zus’ 52 Joodse kinderen helpen overleven.

Het ontwerp van de plaquette is afgeleid van de gedenkstenen van het Haags Gemeentearchief.

In 1968 ontving Paré voor haar verzetswerk een onderscheiding van Yad Vashem.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Joodse oorlogsslachtoffers
Datum onthulling:
2018-05-04
Onthuld door:
Krikke, Pauline
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Van Beuningenstraat 75  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Toon op kaart Toon op kaart
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Monument
67 Plaquette voor Constatin Karadja, 2020-10-15
Datering:
2020-10-15
Beschrijving monument:
Prins Constantin (Jean Lars Anthony Démétrius) Karadja is op 24 november 1889 in Den Haag geboren in het woonhuis aan de Nassaulaan 1 als zoon van een Griekse vader en een Zweedse moeder. Zijn vader was gezant voor het Ottomaanse Rijk in Nederland. Karadja studeerde rechten in Londen en huwde zijn verre nicht Marcelle Caradja uit Roemenië. Het echtpaar vestigde zich in Roemenië. In 1920 nam Karadja de Roemeense nationaliteit aan. In Boekarest ging Karadja werken voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Van 1932 tot 1941 diende hij als consul-generaal op de ambassade van Roemenië in Berlijn. Karadja verafschuwde de antisemitische politiek van de Duitsers en trachtte de Roemeense Joden in Duitsland te beschermen. Direct na de Kristallnacht (9-10 november 1938) deed hij verwoede pogingen om de bezittingen van Roemeense Joden in Duitsland te beschermen. In berichten aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Boekarest meldde hij dat het de plicht had Joden te beschermen in naam van het Internationaal Recht en het universele principe van de Mensenrechten.

Ook weigerde Karadja in paspoorten van Joodse Roemenen de letter J te laten opnemen. Gedurende de hele oorlog heeft hij geprobeerd Roemeense Joden in het buitenland te redden. Naar schatting heeft hij 51.000 Joden uit Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije en Italië het leven gered.

In 1950 overleed Karadja. Zijn gehele werkzame leven heeft hij de mensenrechten verdedigd.
On 15 September 2005 kreeg Constantin Karadja posthuum de Yad Vashem-onderscheiding ‘Righteous Among the Nations’.
Herdachte groep of gebeurtenis:
Verzet
Datum onthulling:
2018-04-30
Onthuld door:
Ambassade van Roemenië
Nieuw adres:
's-Gravenhage, Nassaulaan 1  
Fotograaf:
Glaudemans, Corien  
Rechthebbende:
(c) Haags Gemeentearchief
Bronverwijzing:
website Nationaal Comité 4 en 5 mei
Toon op kaart Toon op kaart
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001322443 The Life I Live - Island op de Grote Markt, 26-04-2018
Datering:
26-04-2018
identificatienummer:
HGA001322443
Beschrijving:
The Life I Live - Island op de Grote Markt
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Downloadbaar:
Ja
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001322442 The Life I Live - Indian Askin op de Grote Markt, 26-04-2018
Datering:
26-04-2018
identificatienummer:
HGA001322442
Beschrijving:
The Life I Live - Indian Askin op de Grote Markt
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Downloadbaar:
Ja
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001322412 The Life I Live - Folk Road Show bij het Theater aan het Spui, 26-04-2018
Datering:
26-04-2018
identificatienummer:
HGA001322412
Beschrijving:
The Life I Live - Folk Road Show bij het Theater aan het Spui
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Downloadbaar:
Ja
Vervaardiger(s):
Plaats(en):
 
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Foto
HGA001322407 Ephemerals treden op tijdens The Life I Live, Noordeinde/Paleisstraat, 26-04-2018
Datering:
26-04-2018
identificatienummer:
HGA001322407
Beschrijving:
Ephemerals treden op tijdens The Life I Live, Noordeinde/Paleisstraat
Object:
kleurenfoto (digitaal)
Rechthebbende:
Reeken, Harry van
Downloadbaar:
Ja
Vervaardiger(s):
Plaats(en):