U kunt onze studiezaal op afspraak bezoeken. U hoeft geen coronapas te laten zien.welkom

Waar moet u rekening mee houden?

Bezoek op afspraak

• We werken op afspraak.
  • We raden u aan uw eigen laptop, tablet, telefoon en/of camera mee te nemen, zodat u geen gebruik hoeft te maken van de apparatuur op de zaal, en zelf opnamen kunt maken.
  • Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
  • Geeft u bij de ingang van het Stadhuis aan dat u een afspraak in de studiezaal van het Haags Gemeentearchief heeft.
  • Onze ingang is verplaatst naar de zijkant bij de voormalige Kavelwinkel (de deur bij de wenteltrap). Dat is vanuit het Atrium aan de rechterkant van de studiezaal.
  • U kunt uw meegebrachte lunch helaas alleen buiten het stadhuis opeten. Het is nog niet toegestaan om in het Atrium plaats te nemen. U kunt wel terecht bij de horeca in het stadhuis.

Coronapas

U hoeft bij binnenkomst geen coronapas te laten zien. Iedereen is welkom op de studiezaal van het Haags Gemeentearchief.

Maak uw afspraak voor een bezoek aan de studiezaal

Meer informatie over uw bezoek

Vragen?

Heeft u niet gevonden wat u zocht?  Neem dan contact met ons op.