Helaas zal onze studiezaal tot en met dinsdag 9 februari gesloten blijven voor publiek. Deze maatregel is het gevolg van de verlenging van de maatregelen tegen corona zoals aangekondigd door premier Rutte op 12 januari.

1920, Cornelis Daniel Blok (geb. 10-10-1895) bij de deur van Binnenhof 8Tijdens de persconferentie van 12 januari is aangekondigd dat onder andere de bibliotheken na 19 januari nog eens drie weken langer dicht blijven. Het Haags Gemeentearchief vormt samen met de Bibliotheek Den Haag een onderdeel van de gemeente Den Haag. De bibliotheken en onze studiezaal zullen dan ook gesloten blijven tot en met dinsdag 9 februari 2021.

Concreet

Concreet betekent dit, dat we alle afspraken tot en met dinsdag 9 februari 2021 moeten laten vervallen.

U kunt nu helaas geen afspraak maken voor een bezoek aan de studiezaal. Zodra duidelijk wordt wanneer de studiezaal weer open mag, kunt u weer een afspraak maken. Wij houden u hiervan op de hoogte via onze website en social media kanalen. Ook vindt u hier informatie over aanpassing van onze dienstverlening naar aanleiding van de coronamaatregelen.