Helaas zal onze studiezaal tot nader bericht gesloten blijven voor publiek. Deze maatregel is het gevolg van de verlenging van de maatregelen tegen corona zoals aangekondigd door premier Rutte op 23 februari.

1920, Cornelis Daniel Blok (geb. 10-10-1895) bij de deur van Binnenhof 8Tijdens de persconferentie van 2 februari is aangekondigd dat onder andere de bibliotheken dicht blijven omdat de maatregelen verlengd worden. Het Haags Gemeentearchief vormt samen met de Bibliotheek Den Haag een onderdeel van de gemeente Den Haag. Met de laatste persconferentie op 23 februari is niet gesproken over bibliotheken. De bibliotheken en onze studiezaal zullen dan ook tot de berichtgeving verandert gesloten blijven.

Concreet

Concreet betekent dit dat u helaas geen afspraak kunt maken voor een bezoek aan de studiezaal. Zodra duidelijk wordt wanneer de studiezaal weer open mag, kunt u weer een afspraak maken. Wij houden u hiervan op de hoogte via onze website en social media kanalen.