19 december verzorgd het Haags Gemeentearchief speciaal voor de inwoners van Leidschenveen-Ypenburg een bijzondere middag ter gelegenheid van de opening van de tentoonstelling: De kortste geschiedenis van Leidschenveen-Ypenburg. Wij nodigen u hier van harte voor uit.

Cultuurmarktdeelnemers UIT22

De kortste geschiedenis Leidschenveen-Ypenburg is onderdeel van het HaagsDNA project.
Met dit project trekt het Haags Gemeentearchief de komende jaren alle stadsdelen van Den Haag in. Om de verhalen en historie van de stadsdelen naar de bewoners te brengen, en die van vandaag vast te leggen.

Het programma deze middag:

15:15–  Historische bussen vertrekken naar Spui vanaf de bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg

15:45–  Welkomstwoord van het Haags Gemeentearchief

16:00–  Rondleiding in het depot, de schatkamer van de stad

17:00 – Einde rondleiding

17:00 – Ontvangst Atrium

17:15 – Openingswoord door wethouder Kavita Parbhuayal

17:30 – Gelegenheid om de tentoonstelling te bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje

18:30 – Bussen vertrekken weer naar de bibliotheken

Aanmelden

Geef u nú op voor deze bijzondere tentoonstellingsopening met gratis rondleiding door het depot. U kunt zich aanmelden via de bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg