Dit jaar wordt het 100-jarig bestaan van het Zuiderpark gevierd. Ter ere van dit jubileum organiseert het Haags Gemeentearchief op 20 februari een rondleiding door de schatkamer van de stad met aansluitend de officiële opening van de tentoonstelling '100 jaar Zuiderpark'.

Cultuurmarktdeelnemers UIT22

Maandag 20 februari nodigen wij u van harte uit om onze feestelijke opening van de tentoonstelling '100 jaar Zuiderpark' bij te wonen. Voorafgaand aan de tentoonstelling krijgt u een bijzondere rondleiding door de schatkamer van de stad: het depot van het Haags Gemeentearchief.

U wordt opgehaald met een historische bus vanaf de wijkbibliotheek Escamp, na afloop brengt de historische bus u uiteraard weer terug.

Programma

15:30 – Historische bus vertrekt vanaf bibliotheek Escamp (deelnemers 10 min. van tevoren aanwezig).
15:50 – Welkomstwoord op de Studiezaal
16:00 – Rondleiding in het depot
17:00 - Einde rondleiding
17:00 – Officiële opening tentoonstelling
17:20 – Gelegenheid om de tentoonstelling te bekijken, onder genot van een hapje en een drankje
17:45 – Bussen vertrekken weer naar bibliotheek Escamp

Aanmelden

Geef u nú op voor een gratis rondleiding door het depot. U kunt zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via 070-353 80 30 of uiteraard aan de balie in bibliotheek Escamp.