Het Haags Gemeentearchief zet dit schooljaar stadsdeel Loosduinen in het zonnetje. Dit doen wij met het project HaagsDNA. Wij bieden tijdens dit project onder andere ook twee tentoonstellingen aan en voor één van die tentoonstellingen hebben wij jullie hulp nodig!
 

Fototentoonstelling Oog in Oog met Loosduinen

Eind december presenteren we de fototentoonstelling ‘Oog in oog met Loosduinen’ en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Wat is voor jou dé meest kenmerkende plek van dit stadsdeel? Waar heb je mooie herinneringen aan in jouw wijk? Wie is bijzonder voor jou in de wijk?
 

Doe mee, wie weet hangt jouw foto straks in De Galerij!

Maak een staande (dus niet liggend) mooie, leuke, grappige of ontroerende foto van jezelf of een buurtgenoot op deze plek en stuur deze uiterlijk 20 november in de hoogst mogelijke resolutie (minimaal 3 MB) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wellicht hang jij met jouw foto dan eind van het jaar in De Galerij, onze expositieruimte op station Spui in de tramtunnel.
 
Twee molenaars in de molen van Loosduinen, 2016. Fotograaf Arnaud RoelofszTwee molenaars in de molen van Loosduinen, 2016. Fotograaf Arnaud Roelofsz